Zvon: Samsung ar putea lansa și un Galaxy S8 mini

- Adrian Ungureanu
1455

Samsung nu a mai lansat un model ”mini” de la Galaxy S5 încoace. Nici nu mai fost nevoie, compania sud-coreeană reușind să vândă destul de bine modelele de bază.

O nouă sursă din China susține că Samsung ar putea lansa o versiune ”mini” pentru seria Galaxy S8. Deocamdată este doar un zvon, iar șansele ca acesta să devină realitate este destul de mică. Sincer nu văd un motiv clar pentru care Samsung ar reveni la această modă după doi ani de pauză.

Sursa din China susține că noul Galaxy S8 mini ar urma să fie dotat cu un ecran Infinity de 5,3 inci, (modelul S8 are ecran de 5,8 inci, iar S8 Plus de 6,2 inci), cu același raport 18.5:9.

Ar urma să fie echipat cu procesoare Snapdragon 821 (vârful de gamă de la Qualcomm de anul trecut), 4 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare intern. Totodată, sursa susține că va avea și scanner pentru iris.

Nu sună rău, dar după cum menționam și mai sus este doar un zvon și va trebui să vedem dacă vor mai apărea astfel de zvonuri înainte de a spune cu certitudine că Samsung va reveni la moda ”mini”.