Zvon: Galaxy Note 8 va avea cameră duală cu senzori de 12 și 13 MP

- Adrian Ungureanu
229

Se pare că a început deja serialul de zvonuri și speculații legate de următorul phablet al companiei sud-coreene, din moment ce seria Galaxy S8 nu mai reprezintă, deja, atât de mare interes pentru cei care se ocupă cu lansarea de zvonuri.

De această dată informațiile vin de la o sursă care s-a dovedit de-a lungul timpului ca fiind una credibilă. Analistul Ming-Chi Kuo, din cadrul companiei de brokeraj sud-coreene, KGI Securities, afirmă că phabletul Note 8 va veni cu cameră duală cu senzori de 12 și 13 MP.

Senzorul de 12 MP va veni cu tehnologie Dual Pixel, adică, senzorul prezent pe modelele Galaxy S8 va fi doar o componentă a modulului de cameră foto de pe Note 8. Senzorul telephoto este cel de 13 MP. Combinate cele două ar trebui să ofere un zoom optic de 3x.

Este încă devreme să anticipăm cu exactitate care vor fi componentele finale de pe Galaxy Note 8, despre care înțelegem că ar putea fi doar o versiune mai mare și îmbunătățită a modelului Galaxy S8 Plus. Până acum toate zvonurile care au apărut, inclusiv acesta, indică această direcție.