ZTE va prezenta la MWC 2017 un telefon capabil să se conecteze la reţele LTE Gigabit

- Adrian Ungureanu
217

Chinezii de la ZTE pregătesc o surpriză pentru ediţia din acest an a Mobile World Congress (MWC) unde va aduce un smartphone capabil să se conecteze la reţele LTE Gigabit. Nu sunt multe locuri în lume în care operatorii de telecomunicaţii mobile pot oferi viteze de 1 Gbps la internet, dar chinezii de la ZTE se pregătesc deja pentru viitor.

Date despre acest misterios telefonu nu există, dar din spusele companiei acesta va permite streaming video la 360 de grade, la rezoluţie 4K şi stocare aproape instantanee in cloud. Ar fi un telefon care ar ţinti pieţele mai dezvoltate, unde operatorii de telecomunicaţii au început să testeze noile reţele LTE Gigabit.

Legându-ne de anunţul făcut de cei de la Qualcomm că chipset-ul Snapdragon 835 include deja suport pentru reţele LTE Gigabit, putem presupune că acest nou telefon ZTE ca fi dotat cu platformă hardware.

Mai avem mai puţin de două săptămâni până la MWC 2017, care are loc în intervalul 27 februarie – 2 martie la Barcelona, aşa că vom afla în curând despre ce telefon este vorba.