ZTE pregătește un telefon pliabil, dotat cu două display-uri

- Adrian Ungureanu
396

Este timpul ca producătorii de telefoane să înceapă să inoveze din nou și nu mă refer doar la aducerea de procesoare mai puternice, de mai mulți GB de RAM, mai multă memorie internă sau mai mulți megapixeli în dreptul camerelor. Astea sunt upgrade-uri, actualizări!

Au mai apărut un senzor de amprentă, un FaceID sau o ramă sensibilă la presiune (mă refer la Edge Sense de HTC), dar ne așteptăm la ceva cu mai mult impact asupra telefoanelor.

Cât de inovator este modelul ZTE Axon Multy, nu știm, dar încearcă să aducă ceva în plus care să fie vizibil. Acest telefon este pliabil și dispune de două ecrane. Pliat are dimensiuni relativ mici, dar extins, cele două ecrane formează unul singur, cu diagonala de 6,8 inci, cu rezoluție 2160×1920 pixeli.

Marele dezavantaj, pe care-l vedem și din pozele cu telefonul, este acela că vedem o ramă care va tăia ecranul pe jumătate, ceea ce nu este prea atractiv. Dar am putea avea șansa să vedem în curând despre ce este vorba, pentru că se vorbește de o posibilă prezentare a acestuia pe data de 17 octombrie.