ZTE lansează Blade A3 – telefon de buget dotat cu cameră duală pentru selfie-uri

- Adrian Ungureanu
398

Modelele din seria Blade au ajuns și în România, cum ar fi Blade V7, Blade A510 sau A610, așa că sunt șase mari ca seria Blade A3 să ajungă de asemenea pe plaiurile mioritice.

Blade A3 pare un telefon destul de interesant, pentru că este un telefon ce se vrea a fi de buget, fiind anunțat în China la un preț de 799 de yuani, adică în jur de 103 de euro, dar vine cu un set de specificații surprinzător.

Telefonul iese în evidență în special prin componenta foto și baterie. Blade A3 vine cu un ecran de 5,5 inci, cu rezoluție HD, este dotat cu un procesor MediaTek, cu opt nuclee, tactat la 1,5GHz, 3GB memorie RAM și 32GB spațiu de stocare intern. Un slot pentru carduri microSD de până la 128GB este disponibil pentru cei care vor mai mult.

Ajungând la componenta foto, Blade A3 dispune de o cameră principală cu un senzor de 13MP, dar pe partea frontală, iubitorii de selfie-uri au la dispoziție o cameră duală, dotată cu senzori de 5MP și 2MP, pentru a-și putea face poze cu efecte bokeh. De asemenea, ZTE a pus și un bliț, pentru selfie-uri bune și pe întuneric.

Bateria este un alt punct forte a noului ZTE Blade A3, acesta fiind alimentat de o baterie de 4.000 mAh. Mai regăsim pe telefon și un senzor de amprentă, dar ZTE se laudă ca are și un sistem de recunoaștere facială, Face Unlock. Evident, nu este același lucru ca si FaceID-ul de la Apple.

Telefonul rulează Android 7.0 Nougat instalat din fabrică, iar prețul recomandat este, așa cum menționam și mai sus de 799 de yuani, adică în jur de 103 euro, unul decent, dacă ne uităm la lista de specificații.

 

No posts to display