ZTE confirmă ”accidental” un model de Nubia cu 8 GB memorie RAM

- Adrian Ungureanu
133

Chinezii de la ZTE au listat ”accidental” pe site-ul oficial al telefoanelor sale modelul Nubia Z17 care încă nu a fost lansat oficial și se pare că ar putea veni și în două versiuni, cu 6 GB și 8 GB memorie RAM.

Ar fi primul telefon de pe piață cu 8GB memorie RAM. Nu știm dacă telefoanele chiar vor avea asemenea echipări pentru că ZTE a eliminat foarte rapid listarea, însă au rămas în urmă imaginile făcute de utilizatori cu site-ul în care apărea noul telefon și versiunile în care ar urma să fie disponibil.

Atât versiunea cu 6 GB, cât și cea cu 8 GB memorie RAM ar urma să fie cuplate cu 128 GB spațiu de stocare intern. Din păcate, nu există niciun fel de confirmare că asemenea echipări ar putea fi reale, este posibil să fi fost vreo greșeală, pentru că telefonul a apărut pe 1 mai, pe GeekBench, iar datele de acolo arătau cifre diferite.

În baza de date a testului de referință, specificațiile erau mult mai modeste decât cele care au apărut pe site-ul ZTE. Pe GeekBench, modelul testat indica doar 4 GB memorie RAM, iar pe AnTuTU a fost testată o versiune cu 6 GB memorie RAM, nimic, însă despre o versiune cu 8 GB RAM.

Ținând cont că ZTE a încercat să listeze deja acest nou telefon pe propriul site, înseamnă că lansarea lui ar trebui să aibă loc în curând, așa că vom va trebui să așteptăm mult să aflăm dacă ZTE va fi prima companie care va lansa un telefon cu 8 GB memorie RAM sau nu.