ZenBook 13 (UX334) intră pe piața românească

298

Unul dintre cele mai mici și mai ușoare laptopuri de 13″ din lume, ZenBook 13 (UX334) dispune de un ecran NanoEdge cu ramă îngustă pe toate cele patru laturi pentru un raport ecran/corp de până la 95%, precum și de revoluționarul ScreenPad™ 2.0 pentru productivitate sporită.

Cântărind aproximativ 1,22Kg și oferind o autonomie de până la 13,2 ore, laptopul se adresează celor creativi, pasionați de design și profesioniștilor care călătoresc frecvent. Modelul UX334 poate dezvolta performanțe de top grație procesorului Intel Core i7, plăcii video NVIDIA GeForce MX250 și a stocării SSD pe PCIe.

Noul ScreenPad 2.0 îmbunătățește experiența utilizării unui laptop, adăugând un ecran secundar interactiv cu o suprafață mai mare față de prima generație. Noua interfață este asemănătoare cu cea a smartphone-urilor, permite gestionarea ușoară a sarcinilor și crearea rapidă a unor fluxuri de lucru simultane.

Având la bază noul software ScreenXpert, ecranul tactil ScreenPad 2.0 are o diagonală mai mare – de 5,65’’ – și oferă numeroase funcții noi și beneficii. Quick Key permite automatizarea cu o singură atingere a combinațiilor complexe de taste, Handwriting preia scrisul de mână, iar Number Key ajută la introducerea rapidă a cifrelor. Dezvoltatorii terți pot, de asemenea, să folosească ASUS API pentru a optimiza software-ul lor și experiența utilizatorilor pentru ScreenPad.

Prețuri și disponibilitate
Mai multe configurații ZenBook 13 (UX334) sunt disponibile în ofertele magazinelor de specialitate din țară, prețurile pornind de la 4900 de lei (inclusiv taxe).