YouTube va rezolva cea mai mare problemă a aplicației pentru mobile

- Adrian Ungureanu
210

În mod surprinzător aplicația YouTube pentru dispozitivele mobile nu reușește să ofere cea mai bună experiență de vizualizare în cea utilizată poziție de utilizare, adică pe verticală, deși ar trebui.

Atunci când vizionăm un clip cu telefonul ținut pe verticală, conținutul video este afișat doar pe o treime din ecran, așa că este aproape imposibil să vizionezi un clip care a fost filmat ținând telefonul pe verticală.

Dacă rotim telefonul pentru a trece în Fullscreen, rămâne foarte mult spațiu neutilizat pentru că aplicația nu poate afișa clipurile filmate pe verticală în Fullscreen ținând telefonul pe verticală. Sună mai complicat decât e, dar știți la ce ne referim.

Ei bine, se pare că echipa de la YouTube a găsit, în sfârșit soluția pentru această problemă, oferind posibilitatea ca atunci când ținem telefonul pe verticală să putem extinde secțiune din aplicație unde este afișat clipul peste lista de clipuri din partea inferioară, așa cum puteți vedea în GIF-ul de mai jos.

Era și timpul că această problemă să fie rezolvată. Deocamdată, nu știm când va fi introdusă noua funcție, dar înțelegem că va deveni disponibilă ”în curând”!