YotePhone 3 își apariția pe GFXBench – iată care sunt principalele specificații

- Adrian Ungureanu
213

A treia generație a telefonului dotat cu două display-uri a producătorului rus Yota Devices tocmai și-a făcut apariția în baza de date a testului de referință GFXBench, ocazie cu care aflăm principalele specificații ale acestuia.

Potrivit datelor de pe GFXBench află că principalul display al telefonului are o diagonală de 5 inci și oferă rezoluție Full HD. Din păcate, testul nefiind proiectat să ia în calcul două display-uri, nu apar și informații și despre display-ul e-Ink de pe spatele telefonului, care poate fi folosit pentru a citi cărți electronice. Dar din zvonurile anterioare aflam că ar putea avea o diagonală de 5,2 inci și rezoluție HD (720p)

YotePhone 3 este dotat cu procesoare octa-core de la Qualcomm, tactat la 2 GHz, 4GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare intern. Componenta foto este formată din două camere a câte 12 MP fiecare, dar senzori sunt diferiți. Telefonul testat rulează pe cea mai nouă versiune de Android, adică versiunea 7.1.1 Nougat.

Referitor la datele comerciale, compania rusă a confirmat că acesta ar trebui să disponibil la precomandă în curând, dar încă nu a oferit o dată exactă la care vor începe livrările. Prețul recomandat al telefonului este de 350 de dolari pentru versiunea de 64 GB stocare internă, dar va fi și o versiune cu 128 GB, la un preț de 450 de dolari.