Yotaphone 3, noul telefon cu două display-uri, a fost lansat oficial

- Adrian Ungureanu
215

După doi ani în care compania rusă a tot promis că va lansa încă un model de smartphone dotat cu două display-uri, modelul Yotaphone 3 a fost lansat oficial.

La fel ca și predecesorii săi, Yotaphone 3, este în evidență prin faptul că are două display-uri, unul normal AMOLED, de 5,5 inci, cu rezoluție Full HD și încă unul pe partea cealaltă, de 5,2 inci, e-Ink, foarte bun pentru cei cărora le place lectura în format electronic.

La interior telefonul ”ascunde” un o platformă Snapdragon 635, 4GB memorie RAM și două opțiuni în ceea ce privește spațiul de stocare: 64GB și 128GB. Componenta foto este formată dintr-o cameră principală de 13 MP și una secundară (pe partea cu display-ul AMOLED) de 12 MP.

Telefonul rulează pe YotaOS 3.0, adică o versiune modificată de Android 7.1.1 Nougat, este alimentat de o baterie de 3.300 mAh, dispune de conector USB Type-C și este dual-SIM.

Deocamdată, în ceea ce privește datele comerciale, telefonul va fi disponibil la precomandă începând cu 5 septembrie, iar din 18 septembrie va putea fi găsit și în magazine, dar în Rusia și în China. Versiunea cu 64 GB memorie internă avea un preț de aproximativ 360 de dolari, iar versiunea cu 128 GB stocare internă va costa în jur de 465 de dolari.