Yotaphone 3 este pe drum – acesta a fost confirmat de producător

- Adrian Ungureanu
349

Telefonul cu două ecran, produs de ruşii de la Yota, va ajunge la a treia generaţia, în condiţiile în care producătorul rus confirmat că modelul Yotaphone 3 este în proces de dezvoltare.

Nu a fost exact un anunţ oficial, cât răspunsul primit de un fan al companiei la comentariul său pe reţeaua de socializare Instagram. Răspunsul venit din partea companiei sună cam aşa: “Mulţumim pentru interesul faţă de produsul nostru. Momentan lucrăm la dezvoltarea celei de a treia generaţii a telefonului. Urmăreşte-ne în continuare pe reţelele de socializare. Cu stimă, echipa Yotaphone”.

Aşteptările fanilor Yotaphone ar fi fost pentru o versiune mai ieftină a modelului lansat în 2015, un model Yotaphone 2c. Acest lucru nu s-a mai întâmplat, fiind destul de clar că ruşii au decis să sară peste lansarea acestui telefon.

Modelul Yotaphone 2 dispune de un ecran principal de 5 inci cu rezoluţie Full HD şi de unul secundar, de 4,7 inci, e-Ink, cu afişat alb-negru, dedicat celor care citesc cărţi electronice. Cât despre noul model, nu avem niciun fel de informaţie referitor la specificaţii, decât că ar putea fi dezvoltat împreună cu cei de la ZTE.