Xiaomi va mai prezenta un telefon alături de Mi Mix 2

- Adrian Ungureanu
244

Săptămâna viitoare este una interesantă. Cea mai importantă, de departe, va fi lansarea noilor telefoane de la Apple: iPhone 7s, 7s Plus și mult așteptatul iPhone 8. Dar lansarea celor de la Xiaomi pare, de asemenea interesantă, pentru că vom vedea urmașul modelul Mi Mix.

Apple va lansa noile telefoane marți (12 septembrie), dar Xiaomi își va prezenta noile telefoane o zi mai devreme, adică luni (11 septembrie). În cadrul acestui eveniment, vedeta va fi Mi Mix 2, noul telefon cu ecran cu ”full screen” cu margini extrasubțiri și care promite să ne surprindă.

Pe lângă acesta, însă, Xiaomi va mai lansa și modelul Mi Note 3. Nu este doar un zvon, lansarea fiind confirmată atât de președintele Xiaomi, Lin Bin, cât și de CEO-ul companiei, Lei Jun, ambii (fondatori ai companiei) postând teasere pe conturile lor de Weibo, cea mai populară rețea de socializare din China.

Modelul își făcuse apariția pe GFXBench, dar nu se știa nimic de lansarea sa până acum. Din testul de referință aflăm că Mi Note 3 va avea un display de 5,4 inci, cu rezoluție Full HD, procesor Snapdragon 660, 6GB memorie RAM și 64GB stocare internă. Camera principală va fi una duală, cu senzori de 12MP, iar cea frontală va avea un senzor de 16MP.