Xiaomi trece la încărcare wireless, care ar putea fi instalată pe M7

- Adrian Ungureanu
359

Încărcarea wireless a bateriilor începe să devină un standard pe piață, iar după nume mari, precum Samsung, Apple sau LG, chinezii de la Xiaomi au aderat la Wireless Power Consortium.

Este o organizație care setează standardele de încărcare wireless și care certifică produsele scoase pe piață cu această tehnologie, cam la fel cum sunt WiFi Alliance sau Bluetooth SIG, care au cam aceleași atribuții și statut.

În urma acestei știri, au apărut imediat speculații referitoare la următorul vârf de gamă, modelul Xiaomi Mi 7, speculații care, în mod evident, anticipează că va avea încărcare wireless.

Zvonurile anterioare spuneau că Xiaomi Mi 7 ar putea fi lansat în luna februarie, mult mai devreme decât a fost lansat modelul Mi 6.

Referitor la specificații este așteptat ca acesta să fie echipat cu un display OLED, produse Samsung, cu diagonala de 6 inci, va fi ”motorizat” cu procesoare Snapdragon 845 și sunt așteptate opțiuni de 6GB și 8GB RAM. Încă este devreme, așa că datele se mai pot schimba și totodată, cu siguranță vom afla și restul specificațiilor.