Xiaomi și-ar putea lansa vârful de gamă din 2018, în luna februarie

- Adrian Ungureanu
271

Chinezii de la Xiaomi sunt din ce în ce mai prezenți și mai activi pe piața smartphone globală, o companie care se află în topul celor mai mari producători de telefoane din lume, cu poziții fruntașe în China și India, primele două cele mai mari piețe smartphone la ora actuală.

Ieri au prezentat Mi A1, primul telefon pregătit cu Google în cadrul inițiativei Android One, care va fi disponibil la nivel global, pe data de 11 septembrie va prezenta un nou telefon spectaculos Xiaomi Mi Mix 2, iar acum au apărut vești despre planurile legate despre urmașul modelului Mi 6.

Acum câteva zile apăreau informații că ar putea fi lansat în primul trimestrul al anului viitor, adică în intervalul ianuarie-martie, iar noile informații ne spun că Xiaomi Mi 7 va fi lansat în luna februarie, confirmând zvonurile anterioare.

Referitor la specificații este așteptat ca acesta să fie echipat cu un display OLED, produse Samsung, cu diagonala de 6 inci, va fi ”motorizat” cu procesoare Snapdragon 845 și sunt așteptate opțiuni de 6GB și 8GB RAM. Încă este devreme, așa că datele se mai pot schimba și totodată, cu siguranță vom afla și restul specificațiilor.