Xiaomi Redmi Pro 2 ar putea avea display care să acopere complet panoul frontal

- Adrian Ungureanu
260

Nu mai este nicio surpriză că producătorii de telefoane urmează acest trend și cu atât mai puțin Xiaomi, compania chineză care a făcut ca acest tip de display să fie la modă, odată cu lansarea modelului Mi Mix.

Până la următorul Mi Mix 2, despre care aflam la începutul acestui an că va avea un ecran și mai impresionat decât predecesorul său, s-ar putea să mai vedem încă un telefon cu ecran uriaș, dar acum unul care să acopere complet panoul frontal al telefonului. Este destul de ciudat termenul de ”Fullscreen Display”, dar la acest concept ne raportăm acum.

Revenind la Xiaomi, se pare că va lansa un nou model Redmi Pro 2 care ar urma să aibă un astfel de display, care să acopere complet panoul frontal, adoptând oarecum design-ul de pe Mi Mix și nu ca pe Essential Phone care are ecranul decupat în jurul camerei foto.

Deocamdată nu este nimic oficial, dar ar putea fi o primă încercare a celor de la Xiaomi de a aduce acest tip de ecrane și pe segmentele cu prețuri mai reduse, pentru că din informațiile anterioare, Redmi Pro 2 pare să fie un telefon de clasă medie, fiind dotat cu procesoare Snapdragon 660, dezvoltate de către Qualcomm pentru segmentul mid-range.