Xiaomi Redmi Note 4x va fi lansat pe 8 februarie

- Adrian Ungureanu
302

Chinezii de la Xiaomi tocmai au primit certificare pentru un nou telefon, Redmi Note 4X, model care va fi lansat peste două zile, pe 8 februarie, evenimentul fiind confirmat oficial.

Xiaomi a postat pe reţeaua de socializare chineză Weibo (altrnativa la Twitter din China) un soi de invitaţie în care anunţă lansarea modelului Redmi Note 4x, un telefon pe care chinezii îl văd ca fiind un cadou perfect pentru Ziua Îndragostiţilor (14 februarie).

Ca specificaţii Redmi Note 4x se încadrează perfect pe segmentul telefoanelor de clasă medie. Vine cu un display de 5,5 inci, cu rezoluţie Full HD, iar la interior ascunde un procesor MediaTek Helio X20, deşi se pare că ar putea avea şi o versiune cu Snapdragon 653.

Telefonul va avea mai multe variante de dotare. Va veni în variante de 2GB, 3GB şi 4GB memorie RAM şi, iar alte opţiuni vor fi determinate de faptul că va veni şi cu 32 GB şi cu 64 GB spaţiu de stocare intern.

Componenta foto este formată dintr-o cameră principală cu senzor de 13 MP şi una frontală cu senzor de 5 MP. Totodată, acesta va avea o baterie de 4.100 mAh şi este dotat cu senzor pentru amprente amplasat pe partea din spate a telefonului.