Xiaomi pregătește un telefon gigant, cu diagonala de aproape 7 inci

- Adrian Ungureanu
512

Vești relativ ciudate vin din China, legate de planurile celor de la Xiaomi, compania care domină piața din India alături de Samsung și unul din cei mai mari producători din China.

Xiaomi pregătește un urmaș pentru phabletul Mi Max 2, iar cele mai noi zvonuri ne spun că Mi Max 3 ar urma să aibă un ecran gigant.

De 6,99 inci, cu rezoluție Full HD+ (2016×1080 pixeli). Suntem deja la granița dintre telefoane și tablete. Va deveni telefonul cu cel mai mare ecran de pe piață dacă zvonurile nu sunt greșite. Predecesorul său, Mi Max 2 are ecran de 6,44 inci, dar noul telefon va ajunge la dimensiunea de 6,99 inci din alungirea ecranului, de la un format 16:9, la 18:9. Asta înseamnă margini și mai subțiri.

Totodată, zvonurile mai indică un procesor Snapdragon 635, opțiuni de 3GB și 4GB memorie RAM și variante de stocare internă de 64GB și 128GB. Potrivit zvonurilor, camera principală va avea un senzor de 12MP, iar cea frontală de 5MP. Bateria ar urma să fie de 5500mAh, rezonabilă ținând cont de dimensiunile ecranului.

Dar, cum spuneam, asta dacă zvonurile nu sunt cumva false.