Xiaomi Mi MIX 2S își dezvăluie nou tip de display într-un poster ce pare oficial

- Adrian Ungureanu
405

S-au înmulțit destul de mult zvonurile despre un nou telefon din familia Mi MIX de la Xiaomi, modelul Mi MIX 2S, care aduce un nou design, unul care utilizează aproape la maximum panoul frontal al telefonului.

Ecranul merge din margine, în margine, cu excepția colțului din dreapta sus, unde se află un mic decupaj pentru camera pentru selfie-uri. A fost soluția aleasă de Xiaomi pentru a elimina banda de jos unde era ”ascunsă” camera frontală pe modelele anterioare, Mi MIX (2016) și Mi MIX 2 (2017).

Imaginea pare a fi una oficială, dar în era Photoshop-ului nimic nu mai este imposibil. Oricum, acest poster confirmă o parte specificațiile pe care le vedeam în urmă cu câteva zile într-o schiță a noului telefon de la Xiaomi. vedem că Xiaomi Mi MIX 2S ar putea fi echipat un ecran de 5,99 inci, Full Screen 3.0, procesor Snapdragon 845, 8GB memorie RAM și 256GB spațiu de stocare internă.

Telefonul este așteptat la Mobile World Congress (MWC) 2018, la Barcelona, între 26 februarie și 1 martie, dar acest lucru încă nu a fost confirmat oficial de Xiaomi.