Xiaomi Mi MIX 2S ar putea veni cu design unic și specificații impresionante

- Adrian Ungureanu
615

Cei de la Xiaomi au revoluționat o dată piața smartphone în vara lui 2016 când au lansat primul model Mi MIX, dar se pregătesc să aducă din nou îmbunătățiri acestei familii cu un model intermediar, numit Xiaomi Mi MIX 2S.

Telefonul ar putea fi prezentat la Mobile World Congress 2018, care are loc între 26 februarie și 1 martie la Barcelona, iar între timp a apărut pe internet o nouă schiță a acestui model și o parte din cele mai importante specificații ale acestuia.

După cum vedeți în imaginea de mai jos, Xiaomi abordează un nou design în ceea ce privește panoul frontal al telefonului. Camera pentru selfie-uri de pe modelele Mi MIX (2016) și Mi Mix 2 (2017) era amplasată în rama de sub ecran. Pe Mi MIX 2S pare să fie amplasată în colțul din dreapta al ecranului, Xiaomi făcând un mic decupaj în ecran.

În rest, ecranul acoperă foarte mult din panoul frontal al telefonului, fiind foarte aproape de conceptul de ecran Full screen, pe care-l promovează Xiaomi.

Cât despre specificații, Xiaomi Mi MIX 2S este așteptat să aibă o cameră principală duală cu senzori de 12MP. Despre cea frontală nu există niciun indiciu însă. Schema indică și instalarea unui senzor de amprente integrat în display, cel mai probabil cel produs de cei de la Synaptics, care este instalat și pe Vivo X20 Plus UD.

Totodată, vedem că Xiaomi Mi MIX 2S ar putea fi echipat cu procesor Snapdragon 845 tactat la 2,8GHz, 8GB memorie RAM și 128GB spațiu de stocare internă. Un aspect interesant este compatibilitatea globală cu rețelele 4G LTE, ceea ce înseamnă că va fi un produs lansat în toată lumea.

Din păcate, ne având o confirmare oficială, aceste informații rămân sub semnul întrebări. Poate vom afla mai multe, chiar de la Xiaomi, la finalul acestei luni.