Xiaomi Mi Mix 2 își face apariție pe Geekbench

- Adrian Ungureanu
200

Testele de referință sunt o sursă importantă de informații despre telefoanele care urmează să fie lansate în perioada următoare. Geekbench este unul din cele mai populare teste de referință iar producătorii de telefoane își testează aici viitoarele modele.

Așa aflăm și primele date despre viitorul Xiaomi Mi Mix 2, urmașul telefonului cu ecran cu margini extra-subțiri, lansat de compania chineză în toamna anului trecut și care a setat un adevărat trend pe piață.

Geekbench nu este foarte generos în date, dar putem confirma existența telefonului, procesorul, cantitatea de RAM și sistemul de operare. Așadar, Xiaomi Mi Mix 2 este echipat cu platforma Snapdragon 835, cu procesor quad-core, tactat la 1,9GHz, vine cu 6 GB memorie RAM și va rula Android 7.1.1.

La aceste specificații care reies din baza de date de pe Geekbench, am putea adăuga și informațiile care au mai dezvăluite de diferite zvonuri. Se vorbește de un display AMOLED de 6,4 inci, cu rezoluție 2.540 x 1.440 pixeli, opțiuni de 128 GB și 256 GB spațiu de stocare intern, o cameră duală cu senzori de 20 MP și 13 MP, dar și despre o baterie de 4.500 mAh, dar aceste informații nu au fost confirmate în niciun fel.

Dar am putea afla în curând, dacă sunt adevărate sau nu. De obicei, producătorii trec noile telefoanele prin mai toate testele de referință importante într-un timp relativ scurt. Așa că este posibil ca Xiaomi Mi Mix 2 să apară și în listele de la GFXBench sau AnTuTu, de unde putem să aflăm și informațiile legate de display, stocare și componenta foto.