Xiaomi Mi Mix 2 ar putea fi lansat mai devreme decât predecesorul său

- Adrian Ungureanu
194

Primul model Mi Mix a fost lansat de Xiaomi anul trecut în luna octombrie, dar urmașul acestuia, Mi Mix 2, ar putea fi lansat cu o lună mai devreme.

Potrivit celor mai noi zvonuri venite din China, noul telefon de la Xiaomi ar putea fi lansat pe data de 12 septembrie, un semn de încredere din partea companiei chineze care pare foarte curajoasă să-și lanseze telefonul într-o perioadă în care Galaxy Note 8 și noile iPhone-uri vor fi cu siguranță cap de afiș.

Odată cu această informație, au mai ieșit la iveală și ceva detalii legate de specificațiile acestuia. Astfel, Mi Mix 2 ar urma să vină în două variante de echipare, una cu 6 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare intern și una cu 8 GB memorie RAM și 256 GB spațiu de stocare intern.

Din datele anterioare mai știm că noul model va fi echipat cu procesoare Snapdragon 835, display de 6 inci și o cameră principală cu senzor de 12 MP de la Sony (IMX386). Zvonurile mai noi indică și prezența unei camere frontale pentru selfie-uri cu senzor de 5 MP, dar asta înseamnă că Xiaomi a renunțat la design-ul de anul trecut și a mers pe un design similar cu cel adoptat de Essential PH-1 și Sharp Aquos S2.

Ar fi și ceva informații legate de prețuri. Varianta cu 6 GB memorie RAM ar avea un preț de 3.999 yuani, adică undeva în jurul 510 euro, iar varianta cu 8 GB de RAM ar costa 4.999 yuani, echivalentul a 635 de euro.

Dar așa cum menționam la începutul acestui articol, deocamdată sunt doar zvonuri, informațiile neputând fi confirmate oficial.