Xiaomi Mi 7 are și el ecran cu breton!

- Adrian Ungureanu
462

Xiaomi va lansa în curând noul vârf de gamă, modelul Mi 7, iar acum au apărut noi fotografii reale, în ”sălbăticie” cu acesta, confirmând și că și acesta va avea ecran cu breton, în stilul iPhone X.

După cum vedeți în imaginea de mai jos, Xiaomi Mi 7 are poate unul din cele mai mari decupaje în partea de sus a ecranului. Pare mai mare și decât cel de pe iPhone X. Până acum, ceilalți producători de telefoane cu Android care au preluat moda de la Apple, au mizat de decupaje ceva mai mici, mai stilizate.

În cazul lui Mi 7 este pe cat se poate de evident. Pur și simplu îți sare în ochi. Este imposibil să-l ignori.

Pe partea din spate, vedem camera care seamănă și ea cu cea de pe iPhone X. Aceeași formă, același amplasament, singura diferență față de telefonul de la Apple este că în locul mărului de pe iPhone X, pe Xiaomi Mi 7 vedem senzorul de amprentă. Au exista zvonuri că Mi 7 ar putea avea senzor integrat în display, dar este posibil să nu aibă așa ceva. În poza de mai jos în stânga, modelul alb este un Mi MIX 2s.

Mi 7 este așteptat să aibă un ecran de 5,6 inci, rezoluție Full HD+, iar acum putem confirma că are un format 19:9. Va fi echipat cu Snapdragon 845, va avea două versiuni de echipare RAM și stocare: 6GB+128GB și 8GB+256GB.

Telefonul urmează să fie prezentat oficial pe data de 23 mai.