Xiaomi Mi 6 va veni în trei variante! La ce preţuri vor fi vândute?

- Adrian Ungureanu
1421

Una dintre cele mai frumoase game telefoane ale anului 2016 a venit de la Xiaomi. Modelele Mi 5 au atras privirile cu design-ul lor elegant. Anul acesta, cu ocazia expoziţiei Mobile World Congress (MWC) 2017, ce va avea loc la Barcelona, în intervalul 27 februarie – 2 martie, vor fi prezentate noile modele Mi 6.

Apropiindu-ne de evenimentul oficial de lansare mai aflăm şi câteva detalii legate despre dotările acestor noi modele, dar şi despre preţuri. Potrivit celor mai recente zvonuri, gama Mi 6 va veni în trei modele diferite ca specificaţii.

Cea mai importantă diferenţă este dată de procesoarele cu care vor veni telefoanele. Una dintre versiuni va veni cu procesoare Helio X30 de la MediaTek, iar celelalte două modele cu Snapdragon 835, generaţia de top pentru 2017 de la Qualcomm.

Modelul cu Helio X30 va avea un preţ în jurul a 290 de dolari. Cele două modele ce vor veni cu Snapdragon la bord vor veni şi ele cu preţuri diferite. De această dată, diferenţa de preţ va fi dată şi de tipul ecranului. Modelul mai ieftin dintre ele va veni cu ecran normal, la un preţ de circa 360 de dolari, în timp ce varianta mai scumpă, de aproximativ 435 de dolari va veni cu ecran cu margini curbate, precum cel de pe Samsung Galaxy S7 Edge.