Xiaomi Mi 6 – descoperit în imagini reale

- Adrian Ungureanu
157

Xiaomi pregăteşte un urmaş pentru modelul Mi 5, iar după mai multe runde de speculaţii iată că au apărut câteva imagini reale cu ceea ce ar putea fi modelul Mi 6.

Din imaginile apărute pe reţeaua de socializare chineză Weibo, se poate observa că acesta rulează Android peste care este aplicată o interfaţă MIUI 8, dar din păcate nu apare pe partea frontală logo-ul “Mi”, care de obiei este prezent pe telefoanele din această serie.

Din zvonurile anterioare ştim că Xiaomi Mi 6 va veni cu un ecran de 5,15 inci cu rezoluţie Quad HD (2560 x 1440 pixeli), procesoare Snapdragon 835, variante de 4 şi 6 GB RAM la bord şi versiune de 64 şi 128 GB spaţiu de stocare intern.

Mi 6 ar putea avea o cameră principală duală cu senzori de 12 MP, în timp ce camera frontală va avea un senzor 5 MP. Totodată va avea senzor pentru amprente şi tehnologie de încărcare rapidă.

Din păcate, nu sunt date legate de data de lansare, dar este posibil să mai avem ceva de aşteptat. Adică, sunt şanse slabe ca Xiaomi să-l prezinte la MWC 2017. Sau cine ştie.