Xiaomi Mi 6 ar putea fi lansat oficial, în curând, și la nivel global

- Adrian Ungureanu
214

Xiaomi și-a prezentat vârful de gamă Mi 6 încă din luna aprilie, dar în ceea ce privește disponibilitatea, compania chineză s-a rezumat în a lansa telefoanele pe piața din China, Rusia, India și alte câteva țări din regiune.

Dar în Europa sau în SUA, Xiaomi nu și-a putut asuma responsabilitatea lansării oficiale, iar motivul principal a fost cu siguranță capacitatea limitată de producție. Telefoanele au ajuns și în piețele occidentale, dar doar pentru că retailerii online și-au achiziționat singuri stocuri de Xiaomi Mi 6.

Acum, însă, Xiaomi pare dispusă să facă telefonul disponibil la nivel global, după ce acesta a fost listat pe site-ul global al companiei. Xiaomi s-a confruntat adesea, în trecut, cu problema stocurilor epuizate, fiind principalul motiv pentru care a evitat extinderea la nivel global.

Totodată, chinezii nu s-au putut plânge că resimt lipsa aportului venit din Vest pentru că vinde foarte bine în Orient. Pe piața chineză a coborând în clasament, de pe locul 1 în 2015, pe locul 6 anul trecut, dar în India se află pe locul doi, fiind depășită doar de Samsung.