Xiaomi confirmă data de prezentare a noului Mi Mix 2 – urmașul telefonului care a schimbat piața smartphone

- Adrian Ungureanu
245

Am mai spus-o și cu alte ocazii, dar nu pot să nu menționez încă o dată că Xiaomi a schimbat regulile jocului pe piața smartphone după lansarea modelul Mi Mix de anul trecut.

Un telefon cu margini extra-subțiri, extrem de atrăgător, futuristic și elegant în același timp, cu câteva premiere din punct de vedere tehnologic în materie de smartphone-uri. Pe lângă ecranul care acoperea foarte mult din panoul principal al telefonului, introducea și difuzorul piezoelectric, care înlocuia difuzorul audio clasic, pentru că pe partea frontală nu am mai rămas loc nici pentru camera pentru selfie-uri. Un compromis care, însă, a meritat pentru industrie, pentru că au fost alții care au găsit soluții și la această problemă.

Anul acesta, Xiaomi va lansa a doua generație a acestei game, modelul Mi Mix 2 care se anunță a fi mai spectaculos decât predecesorul său, așa cum promiteau încă din primăvara șefii companiei.

Xiaomi a confirmat și data de prezentare, care este programată pe 11 septembrie, iar din ilustrația folosită pentru această confirmare nu putem imagina doar că va fi un telefon cu adevărat spectaculos.

Ținând cont de silueta de telefon folosită de cei de la Xiaomi, pentru a ne aprinde imaginație, ne putem aștepta la un un telefon cu ecran care să acopere în întregime panoul frontal, care rame super-extra-subțiri.

Pe mine chiar m-au făcut curios! Pe voi, nu?