Xiaomi ar fi renunțat la producția modelului Mi 6 Plus

- Adrian Ungureanu
166

Fanii Xiaomi s-ar fi așteptat ca pe data de 19 aprilie, pe lângă modelul de bază, Mi 6, să fie lansat și modelul Mi 6 Plus. Cel puțin așa anunțau mai toate zvonurile anterioare.

Acesta a existat, în mod clar, în planurile celor de la Xiaomi. Dar se pare că între timp compania chineză și-ar fi schimbat planurile. Din cauza unor probleme de producție, Mi 6 Plus nu va mai ieși pe piață. Compania chineză ar considera că ar pierde bani dacă ar produce și o versiune Mi 6 Plus, așa că se va baza doar pe versiunea standard, lansată pe data de 19 aprilie.

Una peste alta, probabil că nici nu ar avea nevoie de o versiune Plus, pentru că Mi 6 se vinde foarte bine în China. De fapt, compania primul stoc s-ar fi epuizat în niciun minut în cea de a doua rundă de vânzări fulger care a avut loc azi.

Xiaomi este unul dintre cei mai apreciați producători de telefoane din Asia, în special în China, dar compania încă nu beneficiază de capacități de producție în masă, care să le permită un flux continuu de producție. De aceea recurge la aceste runde fulger de vânzări, în care este puse la bătaie un număr limitat de telefoane.