Xiaomi a lansat o pereche de încălţări sport inteligente cu tehnologie Intel

- Adrian Ungureanu
300

Chinezii de la Xiaomi îşi extind orizonturile şi către alte categorii de produse şi tocmai au anunţat oficial lansarea unei perechi de încălţări inteligente, dotată cu tehnologie Intel.

“90 minute Ultra Smart Sportware”, numele acestui produs, este dotat cu un mic modul Intel Curie. Cu ajutorul acestui modul, posesorul încălţărilor inteligente de la Xiaomi va putea primii, la finalul zilei, un raport complet legat de activitatea sa. Cât a mers, cât a alerga, cât s-a căţărat, care au fost vitezele atinse şi câte calorii a ars pe parcursul zilei. Autonomia bateriei este de 60 de zile.

Încălţările constă 300 de yuani, în jurul a 40 de euro, şi vor fi disponibile în mai multe variante de culoare: albastru, roz şi negru. Vor fi atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Livrările vor începe din luna Aprilie. Compania a promis că va lansa şi o versiune de culoare albastră care să lumineze pe timp de noapte.

Din păcate, produsul este limitat la piaţa chineză, aşadar, dacă sunteţi interesaţi, va trebui să-i comandaţi din China.