Xiaomi a lansat Mi Max 2 – un phablet modest dotat cu o baterie uriasă

- Adrian Ungureanu
192

Chinezii de la Xiaomi au lansat oficial noul phablet Mi Max 2, un telefon care iese în evidență printr-o baterie extrem de generoasă, dar care nu impresionează în rest prin altceva.

Telefonul dispune de un ecran de 6,44 inci, cu rezoluție Full HD, procesor Snapdragon 625, 4 GB memorie RAM și versiuni de 64 GB și 128 GB spațiu de stocare intern.

Componenta foto este formată dintr-o cameră principală cu senzor de 12 MP și una pentru selfie-uri de 5 MP. Telefonul dispune și de senzor de amprentă și impresionează, după cum am menționat mai sus, prin bateria extrem de generoasă, de 5.300 mAh, care ar trebui să asigure, potrivit companiei, 18 ore de vizionare de conținut video. Ceea ce este destul de impresionant.

În ceea ce privește prețurile, versiunea cu 64 GB spațiu de stocare intern va costa în jur de 240 de euro, în timp ce versiunea cu 128 GB va costa în jur de 280 de euro. Telefonul va fi disponibil la vânzare, atât în online, cât și în magazinele din China, începând cu 1 iunie. Deocamdată nu știm dacă acest telefon va ajunge și pe piețele din Europa.