Xiaomi a adus la CES 2017 o variantă în alb a lui Mi MIX, în speranţa că le va câştiga inimile americanilor

374

Xiaomi era la un moment dat pe locul trei în China, în topul celor mai mari producători de telefoane, dar în afara pieţei naţionale, nu a reuşit să fie unul dintre cele mai atractive branduri. Aşa că încearcă să cucerească pieţele occidentale prin prezenţa sa în Las Vegas, la CES 2017.

Aici, compania chineză, a adus o variantă de culoare albă a lui Mi MIX, primul telefon cu ecran care se duce până în margini, “borderless” cum spun americani, fără butoane fizic în partea de jos a ecranului şi cu un design extrem de elegant.

Telefonul arată foarte bine, brandul Xiaomi este destul de cunoscut în SUA, americanii au auzit de compania chineză, dar nu sunt foarte interesaţi de a cumpăra telefoane produse de Xiaomi. Motiv pentru care nici nu performează în vânzări pe piaţa americană.

Compania a venit cu această variantă de Mi MIX la CES 2017, tocmai pentru a arăta cât de frumos şi de atrăgător poate fi acest telefon. Totuşi, reprezentanţii companiei nu au venit cu nicio informaţie legată de disponibilitatea acestuia pe piaţa americană a acestui model de culoare albă. Dar, din moment ce l-au prezentat în SUA, cu siguranţă îl vor aduce şi în magazine.