Xiaomi a aduce în Europa alte cinci modele smartphone

- Adrian Ungureanu
377

Xiaomi a promis că se va extinde în întreaga lume și se ține de cuvânt. Compania a promis că va deschide 2000 de magazin în întreaga lume, până în 2020, iar în urmă cu nici două săptămâni și-a făcut intrarea oficială pe piața din Spania.

Odată cu debutul pe piața spaniolă, primele modele disponibile la vânzare au fost Mi Mix 2 și Mi A1, dar acum aduce două familii de telefoane care până acum, oficial, erau livrate de Xiaomi în China, India și alte câteva țări asiatice.

Compania chineză a adăugat modelele din familia Redmi și Redmi Note în oferta sa de pe Amazon Spania și până la lansarea în alte țări, compania a anunțat că telefoanele de pe Amazon Spania pot fi comandate de oriunde din Europa, pentru că va asigura livrarea în toate țările de pe Bătrânul Continent.

Modelele pe care le-a lansat pe piața oficială sunt Redmi 4X (150 de euro) și Redmi 4A (100 de euro), Redmi Note 4 (170 de euro), Redmi Note 5A (130 de euro) și 5A Prime (160 de euro).

Rămâne de văzut care vor fi următoarele țări în care se va extinde compania chineză. Ne așteptăm să vină și în estul Europei, deoarece piețele din această regiune răspund destul de bine la telefoane ieftine.