WhatsApp introduce în curând noi funcţii! Despre ce este vorba?

- Adrian Ungureanu
453

Despre aceste funcţii s-a mai vorbit în ultimele luni, dar nu au fost lansate încă. Acestea sunt încă în faza de teste, dar ar putea fi introduse în popularul serviciu de mesagerie în curând.

Funcţia Revoke ar putea intra cel mai repede. Funcţia de revocare a mesajelor presupune posibilitatea de a şterge un mesaj deja trimis către un interlocutor. Funcţia poate fi activată însă doar dacă destinatarul nu a apucat să-l citească deja. Aşa că utilizatorii de WhatsApp vor mai avea o şansă să se răzgândească asupra unor gânduri, chiar dacă au apăsat comanda “Send”.

A doua funcţie aflată în teste şi care ar putea fi introdusă este aceea de localizare în timp real, un soi de Check-In pe Facebook, dar locaţia va fi dezvăluită în timp real cu ajutorul modului GPS. Nu ştiu cât de populară va fi, totuşi, această funcţie. Poate în rândul părinţilor care vor să ştie unde le sunt copii sau iubiţii/iubitele care se îndoiesc de jumătăţile lor.

În final, cea de a treia funcţie care ar putea fi introdusă în curând în WhatsApp este cea similară cu Stories, de la Snapchat. Utilizatorii vor avea posibilitatea de a adăuga o poză, cu o explicaţie foto şi aceasta să dispară automat în 24 de ore.

Deocamdată cei de la WhatsApp nu au oferit niciun calendar referitor la datele la care vor fi introduse aceste funcţii sau dacă vor fi introduse sau nu până la urmă.