WatchShop.ro: românii vor aloca între 500 și 700 de lei pentru achiziții de ceasuri în ultimele două luni ale anului

470

Vânzările de ceasuri mass-market și mid-level vor crește în ultimele două luni ale anului, odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă – perioadă propice pentru a oferi cadouri – și cu începutul campaniilor de reduceri, potrivit WatchShop.ro, cel mai mare magazin online de ceasuri originale din România.

În această perioadă, românii vor aloca între 500 și 700 de lei pentru achiziții de ceasuri pentru uz personal sau pentru a fi oferite cadou. Anul trecut, în lunile noiembrie-decembrie, cel mai achiziționat ceas pentru cadou a fost Sekonda Navy, pentru damă, la prețul de 210 lei.

Sărbătorile de iarnă au fost întotdeauna un moment propice achizițiilor de accesorii, atât pentru a fi oferite cadou persoanelor dragi, cât și pentru uz personal, iar ceasurile se află în topul alegerilor din această categorie. Din căutările și comenzile plasate de clienții WatchShop.ro,  observăm deja un interes foarte mare pentru ceasurile fashion și cele cu tehnologii noi, lucru ce ne indică o tendință în comportamentul de consum din ultimele luni ale anului, moment pentru care ne-am pregătit cu stocuri și colecții noi”, spune Dragoș Diaconu, CEO WatchShop.ro.

Clienții pot găsi deja în oferta WatchShop.ro cea mai recentă colecție fashion lansată de Sekonda, dintre modelele căreia se remarcă Tree of Life Design și Light Pink, ce oferă ceasuri potrivite pentru a fi purtate pe tot parcursul anului și se evidențiază prin finisaje elegante și calități tehnice specifice brandurilor premium.

Adus în România în exclusivitate de WatchShop.ro, Sekonda va fi unul dintre brandurile vedetă din oferta magazinului în campania de reduceri de Black Friday 2018. În această perioadă, clienții WatchShop.ro vor putea achiziționa și ceasuri sofisticate, cum ar fi noul Sekonda Cronograf 1593, un ceas masculin care îmbină tradiționalul cu noile trenduri fashion. Modelul este cotat la prețul de 580 de lei și va fi unul dintre produsele vedetă incluse în campania ce oferă reduceri unice în an.

Cu peste 340 de modele în total, brandul Sekonda se remarcă prin diversitatea gamelor, originalitatea designului și un raport excelent calitate-preț. Ceasurile disponibile în oferta WatchShop.ro pot fi probate în showroom-ul magazinului din București, din Bulevardul Banu Manta nr. 60, de unde clienții pot ridica și comenzile plasate online. Clienții care aleg livrarea la domiciliu au posibilitatea de a returna gratuit produsele comandate în 365 de zile. Ceasurile Sekonda beneficiază de întreaga gamă de servicii suplimentare oferite clienților WatchShop.ro, precum revizii gratuite, gravură laser, ambalarea produselor pentru cadou.

La nivel global, Sekonda vinde anual peste 1 milion de ceasuri, dintre care sunt returnate sub 1% – brandul având una dintre cele mai mici rate de retur din industria de fashion și accesorii. În prezent, aceste ceasuri sunt comercializate în 66 de țări din întreaga lume, iar de aproape 30 de ani consecutiv Sekonda este cel mai bine vândut brand de ceasuri din Marea Britanie.

No posts to display