Vodafone va trage azi la sorți câștigătorul celui de-al doilea Audi RS5 Coupé

556

După cum probabil știți, Vodafone a organizat de la mijlocul lunii februarie și până la finele lunii martie campania ”Vodafone te sărbătorește”, în care s-au dat mai multe premii, inclusiv un Audi RS5 Coupé.

Dar prima extragere a fost cu probleme din cauza unei erori de software. Câștigătorul primei extrageri a fost un tânăr de 26 de ani din Constanța, Alexandru Ștefan Morariu, care a avut norocul de a beneficia de o eroare a software-ului care a aranjat în ordine alfabetică biletul câștigător și cele 100 de rezerve, influențând astfel extragerea.

Dar Vodafone a preferat să nu-i retragă norocul tânărului Alexandru și a anunțat că va organiza o nouă tragere în care să participe toți ceilalți care au participat la campanie.

Vodafone tocmai a anunțat că astăzi, 19 aprilie, la ora 15.00 va avea loc cea de a doua tragere la sorți, așa că mult noroc participanților care încă mai speră la Audi-ul în valoare de 129.000 de euro.

Potrivit unui comunicat al operatorului, tragerea la sorți de azi va fi realizată utilizând www.random.org, unul dintre cele mai cunoscute servicii la nivel mondial pentru generarea de numere în mod aleator. Vor fi extrase un bilet corespunzător marelui câștigător și 100 de bilete de rezervă, conform regulamentului campaniei.

Biletul câștigător va intra în procesul de validare prevăzut în regulamentul campaniei și va fi publicat pe www.vodafone.ro, în aplicația My Vodafone, precum și pe pagina de Facebook a Vodafone România.