Vodafone România scoate Sony Xperia XZ2 la precomandă

- Adrian Ungureanu
443

Vodafone anunțat că noul Sony Xperia XZ2 este disponibil pentru precomandă pentru clienții din România până pe 5 aprilie 2018, iar primii clienți care vor înregistra o precomandă vor primi gratuit o pereche de căști wireless Sony cu funcție de anulare a zgomotului.

Noul Sony Xperia XZ2, lansat oficial la Mobile World Congress din Barcelona, oferă tehnologie de ultimă generație și un design elegant cu materiale premium, precum metal și Corning Gorilla Glass 5. Noul smartphone are 6GB memorie RAM și 64GB spațiu de stocare și este rezistent la apă și la praf, fiind certificat IP68.

Dispozitivul dispune de o cameră de 19MP cu Motion Eye capabilă să înregistreze videoclipuri 4K HDR și super slow motion Full HD cu o viteză de 960FPS. Tehnologia Motion Eye oferă funcții inteligente de control precum capturare anticipată, detector de mișcare și de zâmbete, fotografiere în rafală cu focalizare automată și focalizare predictivă.

Cel mai nou smartphone Sony are un ecran HDR Full HD+ de 5,7” și difuzoare stereo pentru experiențe de divertisment complete.

Potrivit unui comunicat remis de operator, cei interesați pot înregistra o precomandă pentru Sony Xperia XZ2 în magazinele Vodafone din toată țara, în magazinele partenerilor și pe site-ul operatorului. Smartphone-ul poate fi achiziționat la un preț de la 298 de euro, împreună cu abonamentul Super RED 49.