Vodafone mărește prețurile serviciilor

227

Clienții Vodafone au fost notificați de către operator că vor avea de plătit mai mult începând din luna mai pentru serviciile de comunicații la care sunt abonați. Dacă nu sunt de acord cu majorările, cei notificați pot denunța unilateral contractul, în termen de 30 de zile.

În contextul creșterii majorității costurilor legate de operațiunile pentru furnizarea serviciilor de comunicații, te informăm că începând cu 6 mai 2019, prețul pachetului de servicii aferent acestui număr va crește cu 0,83 euro (TVA inclus). Dacă nu ești de acord cu această modificare, poți denunța unilateral contractul de servicii, în termen de 30 de zile de la primirea acestei notificări, fără plata vreunor penalități sau despăgubiri, prin scrisoare cu confirmare de primire, trimisă către Vodafone România, strada Barbu Văcărescu 201, București 020276“, se arată într-un SMS trimis astăzi de către operator.

oficialii Vodafone au transmis următoarele:

  • “Ajustarea de preț are o valoare de sub 1 euro (TVA inclus) pentru utilizatorii de abonamente în funcție de tipul acestora. Această comunicare privind ajustarea prețurilor nu este adresată utilizatorilor de cartele preplătie și nici clienților persoane juridice.
  • Ajustarea prețurilor vine ca urmare a creșterii majorității costurilor asociate operațiunilor de furnizare a serviciilor de comunicații. În pofida unei industrii dinamice și în continua schimbare, Vodafone România își menține angajamentul de a investi în performanța rețelei sale și în cele mai noi tehnologii, pentru a furniza servicii de cea mai buna calitate, cu accent pus permanent pe experiența oferită clienților.”, au precizat pentru HotNews.ro oficialii Vodafone.