Vivo X20 Plus UD, primul telefon cu senzor de amprentă integrat în display, primește certificare în China

- Adrian Ungureanu
458

Primul telefon cu senzor de amprentă integrat în display va fi lansat până la urmă de chinezii de la Vivo. Va fi primul telefon cu astfel de senzor care va fi lansat pe piață și tocmai a primit certificare TENAA.

Asta înseamnă că poate fi vândut în China, așa că ne putem aștepta la lansarea acestuia în magazine în curând. Din păcate, partea proastă e că telefoanele Vivo ajung cam greu în Europa, dar poate că producătorul chinez va reconsidera planul de vânzare a acestui telefon.

Vivo și Synaptics au prezentat telefonul la CES 2018, dar nu i-au spus numele, acum telefonul apare în baza de date a agenției de reglementare chineze. În comparație cu celelalte modele Vivo X20 acesta nu prezintă senzor de amprentă pe niciuna din fețele telefonului, iar ”UD” vine se pare că vine de la ”Under Display” (sub ecran). Deci nu prea mai sunt motive de îndoială.

În rest, lista de specificații ne arată telefonul este echipat cu procesor Snapdragon 660, octa-core tactat la 2,2GHz, cel mai puternic din segmentul mid-range, 4GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare intern, iar cei care vor chiar mai mult au la dispoziție și un slot pentru card microSD de până la 256GB.

Telefonul dispune de un ecran de 6,43 inci, cu rezoluție Full HD+ (2160×1080, pixeli) în format 18:9.

Componenta foto este formată dintr-o cameră principală duală, cu senzor de 12MP și 5MP, și o cameră frontală cu senzor de 8MP.

Vivo X20 Plus UD este alimentat de o baterie de 3.800mAh, iar sistemul de operare cu care va fi livrat este Android 7.1.1 Nougat.

Pe piață va fi disponibil în patru variante de culoare, denumire de producător: black gold, champagne gold, rose gold, matte black. Din păcate nu știm când va fi lansat și la ce preț, dar Vivo a spus la CES 2018 ca telefonul va fi lansat la începutul acestui an, iar faptul că a primit deja certificare, pare că Vivo nu a mințit.

No posts to display