Vivo va prezenta primul său telefon cu senzor de amprentă în ecran la CES 2018

- Adrian Ungureanu
496

Compania chineză este prezentă la cel mai mare eveniment de tehnologie din SUA, CES 2018, unde va prezenta primul său telefon cu senzor de amprentă integrat în display.

Adevărul e că Vivo nu este la prima experiență de acest gen, pentru la MWC Shanghai 2018, în vara anului trecut, Vivo a oferit suport hardware pentru Qualcomm, care a prezentat atunci propria tehnologie, dar atunci a fost vorba de un prototip, care nu a ieșit la vânzare.

Acum, însă, este foarte posibil ca Vivo să lanseze un telefon care va ajunge și în magazine, devenind prima companie care lansează pe piață un telefon cu senzor de amprentă încorporat în display.

Nu este, însă, clar dacă Vivo a folosit tehnologie prezentă în vara anului trecut sau noul senzor dezvoltat de cei de la Synaptics, care a intrat din luna decembrie în producție în masă.

Dar vom afla mai multe mâine, compania chineză postând un teaser în care face trimitere clară la un telefon cu senzor în ecran și care va fi prezentat pe data de 10 ianuarie, la CES 2018.