Vivo va lansa Xplay 7 cu scanner de amprentă integrat în display și cameră cu trei senzori

- Adrian Ungureanu
216

Și totuși, se pare că Vivo ar putea deveni primul producător de telefoane care va introduce scanner-ul de amprentă integrat în display pe un smartphone, pe modelul Xplay 7, care ar putea fi lansat în această toamnă.

Ne-am cam împăcat cu ideea că Samsung și Apple nu vor instala senzor de amprentă integrat în ecran, pe Galaxy Note 8, respectiv iPhone 8. Așa că Vivo are toate șansele să fie primul producător care să aducă această nouă tehnologie.

Cu siguranță soluția va veni de la Qualcomm, alături de care a demostrat cum funcționează această tehnologie, la începutul lunii iulie, la Mobile World Congress (MWC) Shanghai 2017.

Cele mai noi scăpări de informații ne arată clar că vivo va lansa modelul Xplay 7, cu scanner de amprentă integrat în ecran, așa cum puteți vedea și voi imaginile din galeria de mai jos surprinse în cadrului unui eveniment, în care a fost prezentat acest telefon.

Mai mult, Vivo va mai marca o premieră. Xplay 7 va fi și primul telefon cu camera foto principală dotată cu 3 senzori foto. Samsung abia intră în rândul producătorilor de telefoane cu camere duale, iar Vivo pregătește unul cu trei senzori,

Predecesorul acestui model, adică Xplay 6 a fost lansat spre finalul anului trecut, în luna noiembrie, așa că este așteptat ca Xplay 7 să fie prezentat și în acest an în aceeași lună.