Vivo V5 Plus ar putea veni cu o cameră duală pentru seflie-uri

- Adrian Ungureanu
299

2016 a fost anul în care a camerele duale au devenit o modă tot mai populară în rândul producătorilor de telefoane, atât în rândul celor mari, cât şi celor mici. Inclusiv Apple a lansat pe iPhone 7 Plus o astfel de cameră, validând astfel faptul că acest tip de senzori sunt o necesitate.

Chinezii de la Vivo încearcă să pornească un trend pe care Lenovo a încercat să-l seteze încă din luna noiembrie a lui 2015. Atunci Lenovo aducea modelul Vibe S1, care avea şi el un senzor frontal dual. Moda nu a prins, dar chinezii de la Vivo, vor lansa modelul V5 Plus, primul lor telefon dotat cu cameră duală frontală.

Compania chineză a început să trimită deja invitaţii pentru un eveniment special ce va avea loc pe 23 ianuarie în India. Destinaţia de lansare pare ciudată, dar nu prea ne mai miră nimic atunci când vine vorba de industria smartphone.

Din invitaţia trimisă de Vivo, reiese destul de clar că V5 Plus va veni cu o cameră selfie duală. Mai multe detalii legate de specificaţiile telefonului nu există, dar vom afla în mai puţin de trei săptămâni ce suprize ne rezervă chinezii de la Vivo.

No posts to display