Vivo ar putea prezenta săptămâna viitoare primul telefon cu senzor de amprentă integrat în display

- Adrian Ungureanu
209

Săptămâna trecută apăreau niște zvonuri extrem de interesante în care erau implicate Vivo, Samsung, Apple și deja celebrul senzor de amprente integrat în display.

Zvonurile spuneau că producătorul chinez le-ar putea lua fața celor de la Samsung și de la Apple și să lanseze primul telefon din lume dotat cu senzor de amprente încorporat în display, o tehnologie care le-a dat bătăi de cap celor doi giganți.

Știrea a apărut pe neașteptate și în același timp a părut puțin credibilă. Acum, însă, lucrurile încep să devină serioase. Vivo tocmai a postat un teaser care dacă nu confirmă, cel puțin ne încurajează să credem în zvonurile de săptămâna trecută.

Vivo va fi prezent la Mobile World Congress (MWC) Shanghai 2017, eveniment similar cu cel de la Barcelona, dar dedicat piețelor asiatice și care debutează săptămâna viitoare, pe 28 iunie. Iar la acest eveniment Vivo pregătește o surpriză.

După cum vedeți din imagine vedem o amprentă care se ”intersectează” cu ceea ce presupunem a fi un display. În plus avem mesajul ”Unlock the future”, care este mai mult decât un indiciu. Poate chiar o confirmare. Poate Vivo va prezenta doar tehnologia sau poate ceva legate de senzori de amprente și tehnologii de autentificare biometrice. Rămâne de văzut ce va fi.