Vivo ar putea lansa un telefon cu senzor de amprentă integrat în ecran înaintea celor de la Samsung și Apple

- Adrian Ungureanu
494

Vești extrem de surprinzătoare vin din China de unde aflăm că Vivo, companie chineză care face parte din același grup că și Oppo și OnePlus, le-ar putea lua fața celor de la Samsung și Apple în ceea ce privește senzorul de amprente integrat în display.

Potrivit unei surse catalogate ca fiind ”credibilă”, Jiutang Pan, inginer cu legături strânse cu liniile de aprovizionare a producătorilor de telefoane mobile, Vivo ar urma să lanseze în lunile următoare un telefon cu senzor de amprentă integrat în display.

Despre Samsung se știe deja că ar fi renunțat la idee pentru că seria Galaxy Note 8 are importanță strategică pentru companie și din cauza unor limitări tehnice nu vor să riște să aducă pe piață un nou produs cu probleme de calitate.

Apple ar urma să aducă acest tip de senzor pe iPhone 8, care ar putea fi lansat abia în a doua parte a lunii septembrie, iar sursa chineză susține că sunt șanse ca Vivo să lanseze telefonul în cauză înaintea americanilor.

Dar, rămâne de văzut, pentru că este o știre care a apărut brusc și nu știm cum a reușit Vivo să vină cu o tehnologie funcțională înainte celor de la Samsung și care să nu copieze patentul celor de la Apple. Totuși, vorbim de doi giganți cu bugete de cercetare mult mai mari decât chinezii de la Vivo