Vivo Apex, primul telefon cu ecran full screen, ar putea fi lansat luna viitoare

- Adrian Ungureanu
451

Cei de la Vivo au surprins lumea prezentă la Mobile World Congress 2018, când a adus prototipul unui telefon cu ecran full screen, fără decupaje, cu margini extrasubțiri, numit Apex.

Telefonul nu părea că va ajunge prea curând pe piață, dar acum are mari șanse să fie lansat luna viitoare. Pe 12 iunie, în China, compania trimițând invitații pentru lansarea unui nou telefon.

În invitație apare mesajul ”Viitorul smartphone-ului este aici”, iar pe fundal apare un telefon cu ecran full screen, fără niciun fel de decupaj, așa că nu poate fi altceva decât Vivo Apex.

Telefonul are un display de 5,99 inci, va veni cu senzor de amprentă integrat în display, procesor Snapdragon 845, Vivo dorind să facă din Apex un adevărat flagship. Tot în display se pare că sunt integrați și senzorii de proximitate și de lumină ambientală. Tot sub display se pare că este ascuns și difuzorul folosit pentru convorbiri telefonice. Se anunță a fi un telefon dea dreptul revoluționar.

Vivo face parte din grupul BBK Electronics, din care mai fac parte și OPPO și OnePlus. În prezent, cumulând vânzările tuturor brandurilor, BBK Electronics este al patrulea cel mai mare jucător de pe piața smartphone la nivel global, în acest moment.