ViewSonic lansează noi monitoare de gaming ELITE

320

ViewSonic anunță o extindere a portofoliului de produse ELITE pentru jocuri, prin lansarea monitoarelor din seriile ELITE XG27 / XG05 și a accesoriului ELITE Ally.

ELITE XG270QG
Prevăzut cu un panou IPS Nano Colour de 27”, ELITE XG270QG încorporează tehnologie G-SYNC și are un timp de răspuns de 1ms (GtG). Acestor caracteristici li se adaugă o rată de reîmprospătare a imaginii de 144Hz (sau 165Hz prin OC). Ecranul IPS Nano Colour afișează la rezoluție QHD (2560×1440 pixeli) și acoperă 98% din spectrul DCI-P3.

ELITE XG270
ELITE XG270 folosește un panou IPS Full HD de 27”, cu refresh de 240Hz și timp de răspuns de 1ms (GtG). Monitorul suportă AMD FreeSync și promite o calitate vizuală superioară, aciperind 99% din spectrul sRGB.

ViewSonic XG05
Seria monitoarelor pentru jocuri XG05 debutează cu modelele XG2405 și XG2705. Ambele modele sunt echipate cu panouri IPS Full HD și adoptă un design cu rame înguste pe trei laturi. Cele două monitpare au reîmprospătare de 144Hz, timp de răspuns 1ms (MPRT) și AMD FreeSync.

ELITE Ally
Dispozitivul periferic ELITE Ally este un ecran tactil cu conectare pe interfață USB, care le permite utilizatorilor să acceseze rapid toate setările monitorului, precum modurile de joc, sincronizarea adaptivă a ratei de reîmprospătare, suportul HDR, luminozitatea, nivelul de contrast, iluminarea RGB și multe altele.

Elite Ally

În acest fel, pasionații de jocuri își pot optimiza experiența extrem de ușor, fără a folosi butoanele de control ale monitorului sau aplicația software dedicată. Accesoriul ELITE Ally este compatibil doar cu anumite monitoare ViewSonic ELITE.