Vești proaste din partea unui producător de huse pentru Galaxy Note 8

- Adrian Ungureanu
635

Galaxy Note 8 este cel mai așteptat telefon de la Samsung pentru perioada următoare și au apărut tot felul de speculații, zvonuri și randări, iar una din componentele cele mai importante despre care s-a discutat este senzorul de amprentă.

A devenit destul de clar faptul că Samsung nu va mai introduce senzor de amprentă integrat în display, așa că au început speculații referitoare la poziționarea senzorului pe partea din spate din moment ce Note 8, ca și modele S8 nu va avea buton Home fizic în față.

Majoritatea celor care urmăresc fenomenul, dar și a fanilor Samsung speră la o poziționare a senzorului sub camera duală din spate a telefonului, dar imagini cu ceea ce ar trebui să fie huse de protecție pentru phabletul de la Samsung și-au făcut apariția pe internet, iar veștile nu sunt încurajatoare.

Modelele de huse din imagini indică faptul că Samsung va păstra senzorul în aceeași poziție criticată îndelung în cazul modelelor S8 și S8+. Marea diferență este că între senzorul de amprentă și cameră, Samsung a interpus senzorul de puls. Ar trebui să fie o îmbunătățire față de seria Galaxy S8, dar parcă un senzor sub camere ar fi fost mai potrivit.

De obicei producătorii de huse de protecție pot avea acces la informații legate de design din timp, dar în același timp, sunt producători care încearcă să anticipeze cum va arăta un anumit telefon, folosindu-se de zvonurile și randările care apar în media, pentru a nu pierde timpul cu proiectarea huselor, așa că și acesta ar putea fi un caz de acest gen.