Vertu lansează un smartphone cu dotări mai bune

333

Cel mai cunoscut producător de smartphone-uri de lux, Vertu, a lansat oficial un nou model din seria Constellation, cu dotări mai bune decât pînă acum. De obicei nu excelau la dotări hardware, dar acum au realizat un produs mai performant.

Modelul are un ecran cu diagonala de 5.5 inch, cu rezoluție QHD (2560×1440 pixeli), procesor Qualcomm Snadragon 820, cu 4GB de RAM, 128GB de stocare internă și carduri de memorie, dar și o cameră foto cu 12 megapixeli și video 4K. Aproape este comparabil cu un terminal vârf de gamă, ceea ce rar se întâmplă în cazul Vertu. Include tehnologii precum NFC sau USB Type-C și are o baterie de 3.220 mAh.

Vertu Constellation vine cu Android 6.0.1, iar ecranul este protejat cu safir rezistent la zgârieturi. Telefonul oferă sunet stereo prin două boxe plasate în jurul ecranului, tehnologia audio fiind asigurată de Dolby Digital Plus. Terminalul are șasiul din aluminiu anodizat și va avea piele naturală pe spate.

Modelul va fi disponibil în magazine din primăvară, dar nu știm acum la ce nivel de preț va fi listat. Probabil tot peste 5.000 de euro precum modelele anterioare Constellation.