Vă vine să credeți că acești oameni confundă un iPhone 4, cu un iPhone X?!

403

Ai zice că la câtă monedă s-a bătut pe iPhone X, la câtă mediatizare s-a făcut noului telefon de la Apple, că după atâtea știri, zvonuri, speculații și discuții pe mai toate canalele media că e imposibil să nu recunoști un iPhone X.

Cu atât mai puțin să crezi că un iPhone 4, un model vechi de 7 ani să poată fi luat drept iPhone X. Ori acest clip este ”fabricat”, ori cineva din departamentul de marketing de la Apple doarme. Deși, ținând cont de experiența companiei americane în ceea ce privește campaniile de promovare și publicitare, mă îndoiesc că este posibil ca tocmai americanii să nu știe să facă diferența între un telefon de ultima generație și un telefon de acum 7 ani.

Totuși, cei din emisiunea lui Jimmy Kimmel, una din cele mai populare emisiuni de televiziune din SUA au ieșit pe stradă cu un iPhone 4, le-au dat trecătorilor și i-au pus să-și dea cu părerea despre noul iPhone X.

Cu siguranță au fost și oameni care s-au prins, cum e cazul tipului din finalul clipului că telefonul pare a fi iPhone 4, dar au fost destui care au crezut că țin în mână ultimul model de iPhone.

Unii s-au arătat încântați de dimensiunile reduse ale așa-zisului iPhone X. O domnișoară s-a arătat încântată că are ecran tactil. 🤦