Vă mai aduceți aminte de Tamagotchi? Celebrul joc revine, dar pe smartphone în 2018!

478

Generația celor care au crescut fără smartphone, ar putea să-și mai aducă aminte de unele jocuri electronice de buzunar. Vă aduceți aminte de un GameBoy, Brick Game E-9999 și Tamagotchi.

Dacă băieții erau mai mult cu Brick Game, fetele erau cu Tamagotchi. O creatură digitală, într-un mic dispozitiv de buzunar de care trebuiau să aibă grijă. Au trecut 20 de ani de la lansarea primului Tamagotchi, dispozitivul care a revoluționat divertismentul digital în anii ’90.

Jucăria fenomen se întoarce să încânte o nouă generație de fani ți să cucerească lumea pe o nouă platformă. BANDAI NAMCO Entertainment Europe, unul dintre liderii industriei de jocuri video, anunță My Tamagotchi Forever, un nou joc gratuit pentru dispozitivele mobile (Android și iOS), dezvoltat de Paladin Studios, se arată într-un comunicat remis redacției.

Noua generație de Tamagotchi vor ieși din găoace în 2018, dar fanii pot participa la un concurs special încă de acum,  la mytamagotchiforever.com. Prin înregistrarea pe pagina web sus numită, fanii vor intra într-un concurs al cărui premiu va transforma câștigătorul în sursa de inspirație pentru un nou personaj Tamagotchi, care va fi adăugat jocului final. Norocosul câștigător va fi ales prin tragere la sorți.

My Tamagotchi Forever va include pe lângă modurile clasice de joc și unele noi. Prima adiție evidentă este Tamatown, un oraș vesel unde trăiesc toate personajele Tamagotchi. Acesta este locul unde utilizatorii își pot dezlănțui creativitatea combinând după bunul plac elementele de personalizare colecționate.

Experiența My Tamagotchi Forever promite însă mult mai mult:
• Crește personajul tău Tamagotchi: hrănește-l, spală-l, curăță după el și asigură-te că noaptea ai stins luminile, astfel ca personajul tău  Tamagotchi să poată dormi în liniște și să rămână sănătos.
• Distrează-te cu personajul tău Tamagotchi: explorați împreună Tamatown, participați la diferite activități și legați noi prietenii cu alte personaje Tamagotchi.
• Ajută Tamagotchi-ul tău să evolueze: în funcție de cum îi îngrijești personajele tale vor evolua dintr-un tip în altul. Niciodată nu știi în ce se vor transforma.
• Colecționează momentele memorabile și împarte-le cu personajele tale Tamagotchi sau ceilalți locuitori prietenoși ai orașului.
• Împărtășește momentele tale favorite  cu prietenii tăi.
• Gâdilă  personajele tale Tamagotchi – le place la nebunie!
• Câștigă bănuți virtuali prin completarea de mini jocuri și creșterea în nivel a personajului tău.
• Deblochează diferite recompense printre care se numără feluri de mâncare delicioase, costume haioase și obiecte de decor pentru Tamatown.
• Compară nivelul tău de progres și abilitatea ta de a crește Tamagotchi cu prietenii tăi.