Utilizatorii de telefoane Galaxy S8 se plâng de o nouă problemă

- Adrian Ungureanu
783

Se pare că noile Galaxy S8 și S8 Plus nu reușesc să-i mulțumească pe toți noii proprietari, care acum se plâng de un nou inconvenient, care ar putea fi o problemă care nu ar putea fi rezolvată.

Săptămâna trecută aflam că mai mulți utilizatori se plângeau de tenta roșiatică a display-urilor de pe noile telefoane, iar acum alți utilizatori se plâng de faptul că nu-și pot încărca telefoanele cu modelele mai vechi de încărcătoare wireless de la Samsung.

Încă nu sunt clare motivele pentru acestă problemă. În primul rând ar putea fi una de incompatibilitate. Este foarte posibil ca Samsung să nu permită noilor telefoane să se încarce de la pad-urile mai vechi ce au fost lansate pentru generația Galaxy S7.

Unii utilizatori au spus că telefonul le indică faptul că nu folosesc un încărcător agreat. Samsung a lansat odată cu noile telefoane un nou model de încărcător wireless, iar cei care au acest nou model nu au raportat nicio problemă.

O variantă ar fi că, Samsung nu mai vrea să riște absolut nimic după problemele apărute pe Galaxy Note 7 și ar fi venit cu soluții noi și mai sigure. Cu alte cuvinte, Samsung nu ar vrea să-și asume riscul unor noi incidente care ar putea apărea din cauza utilizării modelelor mai vechi de încărcătoare wireless.

Dar înseamnă asta că utilizatorii de Galaxy S7 și S7 Edge care folosesc modelele de încărcătoare mai vechi sunt expuși riscurilor? Probabil că nu. Nu au fost raportate incidente de această natură, ceea ce înseamnă că încărcătoarele sunt optimizate corespunzător pentru bateriile de pe modelele mai vechi.

Acum rămâne de văzut care va fi poziția oficială a celor de la Samsung vizavi de acest nou inconvenient în rândul noilor posesori de Galaxy S8 și S8 Plus.