Utilizatorii de Galaxy S8 și S8 Plus nemulțumiți de o nouă problemă

722

Atunci când plătești peste 800 de euro pentru un telefon mobil ai pretenția ca totul să fie în regulă, iar dacă nu e ai tot dreptul să te plângi. Utilizatorii de Galaxy S8 și S8 Plus au o nouă problemă cu telefoanele lor și au început să-și spună oful.

Cea mai nouă problemă semnalată de utilizatori este legată de difuzoarele de pe aceste telefoane. Tot mai mulți utilizatori se plâng de faptul că atunci când ascultă muzică, se joacă sau se uită pe YouTube apar întreruperi de sunet.

Concluzia majorității celor care se confruntă cu această problemă este aceea că ar fi o problemă hardware, în sensul că ar putea fi vorba de legături slabe la difuzoare, pentru că întreruperile apar atunci când apasă pe telefon.

Asta ar fi o problemă destul de mare, pentru că Samsung nu ar putea să rezolve acest defect printr-un update de software, cum a făcut-o în cazul celor care s-au plâns de tenta roșiatică a display-urilor.

Cele mai multe plângeri au venit din partea comunități de utilizatori din SUA, căror Samsung le-a răspuns că nu poate fi o problemă hardware și că este una de soft. Acest lucru s-ar confirma pentru că unii utilizatori au spus că au scăpat de această problemă după ce au repornit telefoanele sau în cazul altor utilizatori, după ce au făcut o resetare la setările din fabrică.

Sper binele utilizatorilor și al celor de la Samsung, ar fi ca această problemă să fie una de software pentru că s-ar rezolva mult mai repede și mai simplu.